Fejlesztések

Fejlesztések

Ismerd meg, milyen jövőt szeretnénk Budapestnek!

Budapestnek olyan hellyé kell válnia, ahol mindenki otthon érzi magát. Ehhez elengedhetetlen a társadalom széles rétegeinek elérhető és megfizethető lakhatás, az egészséges és zöld környezet, illetve a kezdeményező és a lakosokkal együttműködő Városháza. Olyan fejlesztéseken dolgozunk, amelyek hatására kevesebb időt kell utazással tölteni és egészségesebb lesz a város levegője, amelyek segítségével mindenki megfizethető otthonra talál, és amelyekkel egyszerűsödik a napi ügyintézés. 

Kiemelt fejlesztések

 • Már kész

  Lánchíd felújítás

  Felújítjuk a Lánchidat, Budapest és Magyarország büszkeségét! Kicseréljük az útpályát, kijavítjuk és felújítjuk az acélszerkezetet és a pilonokat. Restauráljuk a kőoroszlánokat, a műemléki kandelábereket, feliratokat és címereket.

  Bővebben
 • Már kész

  Blaha Lujza tér felújítás

  Új fák és zöldfelületek, játékos utcabútorok, számtalan kerékpártámasz, nyilvános illemhely és gyalogosbarát terek teszik lehetővé, hogy a Blaha ne csak egy forgalmas csomópont, hanem igazi városi találkozóhely legyen.

  Bővebben
 • Már kész

  M3-as metró felújítás

  Új, modern külsőt kaptak a metróállomások. Akadálymentesítettük az összes megállót és modern biztonsági rendszereket építettünk ki.

  Bővebben
 • Előkészítés alatt

  RAK-PARK

  Zöldebbé és rendezettebbé tesszük a pesti alsó rakpartot: összefüggő gyalogos és kerékpáros sétányt hozunk létre, felszabadítjuk a lépcsős partokat és bővítjük a pihenési lehetőségeket.

  Bővebben
További enbudapestem.hu hírek

Ez is érdekelhet

Nyitott Budapest 1920x1080

Nyitott Budapest

Zöld Budapest 1920x1080

Zöld Budapest

Esélyteremtő Budapest 1920x1080

Esélyteremtő Budapest